fbpx

☀️ Letný športový tábor v Malých Karpatoch, 4. – 10. 8.

 In plávanie

Aj počas tohtoročných letných prázdnin sa môžu vaše deti pohybovo zdokonaliť a získať nové plavecké zručnosti. Navyše si vytvoria pozitívny vzťah k športu a zažijú množstvo skvelej zábavy!

V termíne od 4. – 10. 8. 2019 sme pre malých nezbedníkov pripravili letný športový pobytovýdenný plavecký tábor. Pobyt bude prebiehať v obľúbenom Horskom hoteli Eva, ktorý sa nachádza v neďalekom historickom mestečku Svätý Jur, v príjemnom prostredí Malých Karpát.

Deti si môžu do tábora pozvať aj svojich spolužiakov a kamarátov a spoločne s našim tímom ŠK Relax stráviť týždeň plný športu a dobrodružstiev.

Čo sme pre deti tento rok pripravili?  

Okrem jazdy na štvorkolke, každodenného plaveckého výcviku a ďalších športových aktivít sme vymysleli novinky, ktoré si decká zamilujú!

Mermaiding – zážitkové plávanie v štýle morskej panny                              

Netradičná športová aktivita s názvom Mermaiding pochádza z Filipín a teší sa stále väčšej obľube. Vlnenie, tancovanie, plávanie na jeden nádych (freediving) aj akrobatické prvky z aquabel, to všetko je súčasťou podmorského sveta našich kurzov.

Mýtické morské panny plávajú pod hladinou morí a oceánov. Svojou elegantnou plutvou sa rytmicky „kĺžu“ v harmónii s vodou a zažívajú úžasný pocit slobody.

Naše plavkyne sa do ich sveta na moment ponoria. Malé morské panny budú prekonávať podvodné dráhy, loviť „potápky“, tancovať, predvádzať rôzne figúry (kotúle, stojky, torpédo, morský anjel, delfín vzad, …), mávať si, posielať srdiečka, vyfukovať vodné kruhy a nacvičia si aj synchronizovanú zostavu v hudobnom sprievode.

Všetko najprv bez plutvy, potom s monoplutvou a nakoniec v krásnych morských kostýmoch, ktoré budeme mať k dispozícii.

Okrem morských panien sa plávanie s monoplutvou využíva najmä pri freedivingu alebo pri plávaní delfína. Plávanie s monoplutvou su budú môcť vyskúšať aj chlapci.

Jazda na koni

Do tábora k nám zavíta aj profesionálny jazdec. Deťom predvedie jazdu na koni, porozpráva niečo o ich chove, stravovaní aj starostlivosti.

Ako sa cítia indiáni, princezné či kovboji? To si bude môcť po úvodnom zoznámení vyskúšať každý. Výhľad z konského chrbta je vraj nezabudnuteľný

Kúpalisko

Tento rok vyrazíme aj na kúpalisko v Rači alebo v Pezinku, kde si všetci spoločne vyskúšame novonadobudnuté plavecké zručnosti a užijeme si krásny slnečný deň.

Idete s nami? 

V prípade záujmu o pobyt v našom letnom plaveckom tábore prosíme rodičov, aby zaslali prihlášky v čo najkratšom termíne. Realizácia pobytu je možná len v prípade dostatočného počtu prihlásených detí. Záväznú prihlášku nájdete v prílohe.

Cena za pobytový tábor: 185 €
Cena za denný tábor: 120 €

Uzávierka prihlášok je 31. 5. 2019.

Prihláška na stiahnutie tu: Záväzná prihláška

Šport Komplex Relax