fbpx

Jarný denný tábor 2024

 In jarný tábor

Vážení rodičia, milé deti. Počas školských letných prázdnin sme pre vaše deti a ich kamarátov a spolužiakov pripravili denný letný tábor v Detskom centre Ihrisko kde spolu strávime veľa spoločného času, získame nových kamarátov a hlavne veľa nových zážitkov.

Môžete si vybrať z dvoch  termínov:

15.7.2024 – 19.7.2024
22.7.2024 – 26.7.2024

Vaše deti radi privítame aj v oboch termínoch. Máme pripravené rôzne hry, výlety a veľa iných športových aktivít a tvorivých aktivít.

Prosíme rodičov, ktorí majú záujem o zápis svojho dieťaťa do denného tábora, aby zaslali prihlášku v čo najkratšom čase, nakoľko máme len obmedzený počet miest.

Uzávierka prihlášok je 20.6.2024.

[ Záväzná prihláška na stiahnutie ]

Čo sme pre vás tento rok pripravili?

Každodenný športový program súťaží,  hier a kvízov. Napríklad opičia dráha, prekážkový beh, vedomostné súťaže a mnoho ďalších. Deti sa môžu tešiť na rôzne výlety ako napríklad:

Kúpanie na kúpalisku Tehelné pole, kde budú deti pod dozorom skúsených inštruktorov plávania.

Pôjdeme sa vyblázniť do detského centra KidsHouse, ktoré poskytuje viac než dostatočné vybláznenie pre deti všetkých vekových skupín.

Vyrazíme na turistiku na bratislavskú Kolibu, železnú studničku….. .Deťom pripravíme opičiu dráhu po ktorej bude zaslúžená odmena v podobe opekačky.

Cena za denný tábor je: 159 €

V cene je zahrnuté: 
– Poistenie
– Strava ( obed )v deň PRESPÁVAČKY ( večera ), po prespávačke ( raňajky )
– vstupy
– Pitný režim
– Program
– 2x plavecký tréning

PRESPÁVAČKA

Štvrtý deň tábora ,bude pre deti pripravené kino v DC Ihrisko.

NOVINKA – AMERICKÉ AUTÁ

Pre deti, sme tento rok pripravili aj show a jazdu v pravých amerických autách. Samozrejmosťou bude veľký dôraz na bezpečnosť.